Gyakornoki program

A 2003-ban alapított "HÁZOKT" Oktatási és Építőipari Kft. főbb tevékenységi köré tartozik az építőipari kivitelezés, használt ingatlanok felújítása és új házak építése, valamint ismeretbővítő képzések szervezése, lebonyolítása. Cégünk az elmúlt évek alatt nemcsak székhelyén, Kunszentmiklóson tett szert ismertségre, hanem Kecskemét és környékén is egyre több megbízást kapott, amely elsősorban megbízhatóságnak, munkatársaink magas színvonalú szakmai tapasztalatának és az igényes kivitelezésnek köszönhető. Ismeretbővítő képzéseinkre mind több igény mutatkozik, mintegy hiánypótló szolgáltatásra, hiszen ezt azon személyek veszik igénybe, akik nem kívánnak felnőttképzésben részt venni.

A megigényelt támogatási összeg 100% mértékben megvalósult.

A gyakornoki programunk keretén belül mind a két fő tevékenységben foglalkoztattunk gyakornokokat.

A gyakornoki program lebonyolítását 3 fő mentor irányításával vállaltuk. A program során a volt cégvezető sajnálatos események folytán elhunyt, így továbbiakban a programot két fő mentor irányításával vállaltuk, akiknek több évtizedes szakmai tapasztalatuk van a tanfolyamok szervezésében lebonyolításában, cégvezetésben, irodai, adminisztratív munka mindennapos gördülékeny levezénylésében, valamint az építőipari kivitelezés szakterületén.

Összességében a gyakornoki programot cégünk számára pozitívan értékeljük, miután kilenc gyakornokunkból 7 fő mind a mai napig foglalkoztatásunkban maradt. Munkavállalóként foglalkoztatási idejük alatt megismerték cégünket, a munkafolyamatokat és nem utolsó sorban megtalálták számításukat azon területeken, ahol szívesen dolgoznak tovább.

 

Kedvezményezett neve: HÁZOKT Kft. 6090 Kunszentmiklós, Szép u. 2.
Projekt címe: Gyakornokok foglalkoztatása a HÁZOKT Kft-nél
Célja: Kilenc fő gyakornok kilenc hónapos foglalkoztatása, mely idő alatt a gyakornok elsajátítja a szakma alapjait, szakmai és munkatapasztalatra tesznek szert, melynek révén munkaerő-piaci értéke jelentősen megnő.
Támogatás összege: 25,70 MFt.
Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00762